AMZS centri 24. in 31. decembra s spremenjenim delovnim časom

Novice

AMZS centri bodo 24. in 31. decembra 2020 odprti do 14. ure, vse druge delovne dni v decembru pa velja redni delovni čas. V času od vključno 24. decembra 2020 do 4. januarja 2021 se v AMZS centrih upošteva zaostrena prepoved vlade glede prodaje blaga in storitev.


AMZS centri bodo 24. in 31. decembra 2020 odprti do 14. ure, vse druge delovne dni v decembru pa velja redni delovni čas. 

Preverite delovne čase AMZS centrov

Preverite, v katerih primerih in na kakšen način je dovoljeno z osebno izjavo in dokazilom prehajanje občinskih meja.

AMZS Center varne vožnje na Vranskem, AMZS Šola vožnje v Ljubljani in Trebnjem ter AMZS članska točka na Dunajski 128 v Ljubljani ostajajo zaprti.

Zaostruje se prepoved prodaje blaga in storitev

Od vključno 24. decembra 2020 do 4. januarja 2021 (oziroma ob poslabšani epidemiološki situaciji do 10. januarja 2021) se v AMZS centrih upošteva zaostrena prepoved vlade glede prodaje blaga in storitev, kar pomeni, da je v tem obdobju prepovedano izvajanje servisne dejavnosti, neposredno sklepanje članstev, izdaja mednarodnih dokumentov in prodaja tehničnega blaga.

#amzsNasvet
AMZS članstvo lahko sklenete ali podaljšate prek spleta.

Prepis vozil je dovoljen, če je to nujno za javno varnost in zdravje, kar stranka dokazuje z ustreznim dokazilom, izjavo oziroma obrazložitvijo.

AMZS servisni centri po Sloveniji med 24. decembrom 2020 in 4. januarjem 2021 ne bodo izvajali vseh storitev, zagotavljali pa bodo nujna popravila in storitve, povezane z varno mobilnostjo članov in strank AMZS:

  • prečrpavanje napačno točenega goriva,
  • krpanje pnevmatik,
  • menjava poškodovanih oziroma obrabljenih pnevmatik,
  • menjava akumulatorja in
  • druge nujne storitve za preventivno vzdrževanje vozila.

V AMZS centrih bo tudi v tem času mogoče kupiti obvezno opremo za vozilo in tudi vinjete za leto 2021.

Pomoč na cesti in vleko vozil izvajamo 24/7

Pomoč na cesti in vleko vozil izvajamo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Če je le mogoče, naši mehaniki okvaro takoj odpravijo, kar pomeni, da vozila ni treba odpeljati na servis oziroma da lahko voznik takoj nadaljuje svojo pot.

Tehnični pregledi, registracije, zavarovanja

V AMZS centrih je še naprej mogoče opraviti tehnični pregled in urediti registracijo vozila. Sklepanje zavarovanj je možno opravljati le na daljavo, obvezno avtomobilsko zavarovanje pa izjemoma tudi neposredno v AMZS centrih sočasno z registracijo vozila. 

Omejitve ne veljajo za poslovne uporabnike.

Dostopni smo tudi na:

  • na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter
  • na e-naslovih info@amzs.si, cvv@amzs.si, clanstvo@amzs.si
  • po telefonu na številkah 080 28 20, 01 530 53 00 (AMZS informacijski center) in 080 26 36 (AMZS Center varne vožnje na Vranskem)

Ključne besede


delovni časvarna mobilnostkoronavirusAMZS centriukrepi

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

19

Priljubljenost članka

19

Shrani

Delite s prijatelji