Dostop do storitev AMZS za člane in stranke tudi izven meja občin

Novice

Na področju prometa, torej pri izvajanju storitev registracij vozil, vključno z zavarovalnimi storitvami in tehničnimi pregledi, ter pri zakonsko zahtevanih usposabljanjih s področja prometa AMZS še naprej nemoteno nudi vse storitve. Tudi vsi AMZS centri, razen Centra kartinga in moto športa, so odprti po običajnem urniku.


Ker želimo našim članom in strankam omogočiti in olajšati obisk naših centrov, smo pripravili izjavo za prehajanje med občinami:

Izjava za prehod med občinami

Prehajanje občin je za stranke dovoljeno za dostop do storitev:

  • registracija vozil, tehnični pregled in zavarovanje ter pri zakonsko zahtevanih usposabljanjih s področja prometa (obvezna usposabljanja v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem in v AMZS Šoli vožnje),
  • menjava pnevmatik, obisk servisnih delavnic za popravila in vzdrževanja motornih vozil – če stranka nima možnosti tega opraviti v svoji občini ali če je član AMZS ali ima v AMZS shranjene pnevmatike ali če drugače dokazuje da nujno potrebuje to storitev,
  • če gre za stranko, ki potrebuje našo storitev za njene poklicne oziroma gospodarske potrebe.

V vsakem izmed naštetih primerov morate dokazovati nujnost prehoda z:

  • osebno izjavo in
  • dokazilom, ki se nanaša na potrebo po registraciji oziroma zavarovanju (prometno dovoljenje), tehničnemu pregledu vozila, usposabljanja na področju prometa, dokazilo o AMZS članstvu (članska izkaznica), dokazilo hrambi pnevmatik, dokazilo o nujnosti uporabe vozila za gospodarsko dejavnost stranke, obvestilo AMZS o dogovorjenem terminu in lokaciji opravljanja storitve.

Dokazilo in izjavo mora stranka na zahtevo pokazati pristojnemu inšpektorju, redarstvu ali policistu.

Skrbimo za zdravje

Varnost in zdravje naših članov, strank ter zaposlenih je vselej na prvem mestu, zato v AMZS sledimo navodilom NIJZ ter z vso odgovornostjo sprejemamo ukrepe, s katerimi želimo pripomoči k preprečevanju širjenja epidemije covida-19. Izvajanje storitev smo zato prilagodili. Stranke prosimo, naj upoštevajo navodila našega osebja in se zahvaljujemo za razumevanje.

Dostopni smo tudi na:

  • na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter
  • na e-naslovih info@amzs.si, cvv@amzs.si, clanstvo@amzs.si
  • po telefonu na številkah 080 28 20, 01 530 53 00 (AMZS informacijski center) in 080 26 36 (AMZS Center varne vožnje na Vranskem)

Preverite delovne čase AMZS centrov

Ključne besede


zdravjedelovni časkoronavirus

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

235

Priljubljenost članka

235

Shrani

Delite s prijatelji