AMZS ostaja eden najboljših zaposlovalcev v Sloveniji

Novice

V projektu Zlata nit 2020 se je AMZS d. d. v kategoriji velikih podjetij ponovno uvrstil med finaliste izbora najboljših zaposlovalcev.


AMZS d. d. je peto leto zapored sodeloval v projektu medijske hiše Dnevnik Zlata nit, pri katerem na podlagi ocene kakovosti odnosa med zaposlenimi in organizacijo razglasijo najboljše zaposlovalce. V projektu Zlata nit 2020 je sodelovalo 81 podjetij, od tega 50 na natečaju za izbor najboljšega zaposlovalca. 

AMZS d. d. se je med velikimi podjetji tudi tokrat uvrstil med finaliste izbora in ostal eden najboljših zaposlovalcev v Sloveniji. V AMZS d. d. so veseli priznanja, ki jim daje dodaten zagon in motivacijo za naprej:

Dobri in iskreni odnosi so vodilo našega delovanja, negujemo in krepimo jih vsak dan. So tisto, kar nas dela boljše in kar si dokazujemo na vsakem koraku. Ponosni smo, da smo se po izboru Zlata nit ponovno uvrstili med finaliste najboljših zaposlovalcev v Sloveniji v letu 2020. V letu, ki nas je vse postavilo pred nove in nepoznane izzive, smo v ospredje bolj kot kadar koli prej postavili človeka. Tudi z internim gibanjem #AMZSkrbni – praktičnim, doslednim in ciljno naravnanim gibanjem, ki smo ga obogatili s plemenito skrbnostjo in predanostjo do (so)človeka. Prejeto priznanje, da so zaposleni visoko ocenili kakovost odnosov med organizacijo in posameznikom, je najlepše priznanje, ki nam vliva dodatno motivacijo, da bomo v prihodnje še boljši,

Med velikimi podjetji je najboljši zaposlovalec leta 2020 postala družba Atlantic Droga Kolinska, med srednje velikimi podjetji Špica International in med malimi podjetji Red Orbit.

Ključne besede


AMZSZlata nitpriznanjenagradazaposlitev

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

8

Priljubljenost članka

8

Shrani

Delite s prijatelji