Direktorica AMZS Lucija Sajevec med poslovnimi liderkami leta

Novice

V okviru nove iniciative Amcham Slovenije so mladi za poslovno liderko leta izbrali tudi direktorico AMZS Lucijo Sajevec.


Priznanje za izjemne liderke in liderje v slovenskem poslovnem prostoru so v okviru Amcham Business Leaders Cluba oblikovali na predlog mladih iz platforme Amcham Young.

Izbor je potekal tako, da so člani sveta Young predlagali vsak svojo kandidatko in kandidata, nato so o njih glasovali člani Amcham Young Leaders Cluba. Izbirali so med več kot 20 kandidati.

Poleg direktorice družbe AMZS Lucije Sajevec so za poslovni liderki leta izbrali še soustanoviteljico in finančno direktorico Celtre Majo Mikek ter kuharsko mojstrico Ano Roš. Med poslovnmi liderji leta pa so med mladimi izstopali predsednik evropske nogometne zveze Uefa Aleksander Čeferin, soustanovitelj in tehnični direktor Dewesofta Jure Knez ter profesor in znanstveni svetnik Instituta Jožef Stefan Jadran Lenarčič

Šesterici bo Amcham naziv podelil za leto 2022, obenem pa bo od njih pričakoval zavezo, kaj bodo v prihodnjem letu naredili za mlade.

Ključne besede


AMZSLucija SajevecpriznanjenagradaAmcham Slovenija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

32

Priljubljenost članka

32

Shrani

Delite s prijatelji