Lucija Sajevec izvoljena v FIA komisijo za mobilnostne storitve

Novice

Glavna področja dela komisije so pomoč na cesti, sistemi za klic v sili, zavarovalniški produkti, varnost na cesti, turistična ponudba in potovanja, mednarodni dokumenti, usposabljanje in izobraževanje voznikov, transport, ohranjanje in povečevanje članstva.


Svetovni svet za avtomobilsko mobilnost in turizem pri mednarodni avtomobilistični zvezi FIA (The World Council for Automobile Mobility and Tourism) je na decembrski seji direktorico družbe AMZS Lucijo Sajevec izvolil v FIA komisijo za mobilnostne storitve. Komisija je sestavljena iz desetih članov in dveh opazovalcev, ki zastopajo avtomobilske klube z vsega sveta pod okriljem mednarodne avtomobilistične zveze FIA.

Delo komisije je usmerjeno predvsem v iskanje in razvijanje storitev in produktov, ki jih FIA in avtomobilski klubi ponujajo svojim članom in drugim potrošnikom. Glavna področja njenega dela so pomoč na cesti, sistemi za klic v sili, zavarovalniški produkti, varnost na cesti, turistična ponudba in potovanja, mednarodni dokumenti, usposabljanje in izobraževanje voznikov, transport, ohranjanje in povečevanje članstva. 

 

Ključne besede


FIALucija Sajevecmobilnostturizem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

11

Priljubljenost članka

11

Shrani

Delite s prijatelji