AMZS tudi letos spremljal Miho Dežalaka na dobrodelni poti po Sloveniji

Novice

AMZS je tudi letos skrbel za varnost voditelja Radia 1 Mihe Deželaka in njegove ekipe na dobrodelni poti po Sloveniji.


Dobrodelna pot Mihe Deželaka, v okviru katere so se tudi letos zbirala sredstva za otroke iz socialno šibkejših družin, da bodo lahko odšli na počitnice, je trajala 10 dni. Začela se je v sredo, 2. junija, izpred planiške velikanke v Nordijskem centru Planica, ter se v petek, 11. junija, sklenila na Debelem rtiču.

Deželak je z ekipo v desetih dneh zbral 821.044,72€. Na nepozabne morske počitnice bo tako odšlo več kot 2.500 otrok!

Deželaku je tudi letos ob strani ves čas poti stal Pravi prijatelj - AMZS. V soboto, 5. junija, je AMZS za Miho v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem pripravil prav poseben kolesarsko obarvan izziv, ki je dobrodelni sklad obogatil za dodatnih 2000 €. 

Miha Deželak je v soboto, 5. junija, na svoji poti zbiral predmete, iz katerih je moral potem v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem sestaviti kolo. Pomagal mu je AMZS mojster Zlatko Jezernik, AMZS pa je za uspešno opravljen izziv dobrodelni sklad obogatil za 2000 €.

Miha Deželak je lani v osmih dneh prevozil skoraj 700 kilometrov dolgo pot po Sloveniji in skupaj s prijatelji in poslušalci Radia 1 zbral rekordnih 349.727,40 €. Ta znesek je na počitnice odpeljal več kot 1000 otrok!

Če se na kolesu kaj pripeti, AMZS članstvo za vas poskrbi! AMZS odslej pomaga tudi kolesarjem - v Sloveniji in na Hrvaškem.

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva

Ključne besede


pomoč na cestivarna mobilnostRadio 1dobrodelnostpomoč na cesti kolesarjemRadi pomagamoMiha Deželak

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

11

Priljubljenost članka

11

Shrani

Delite s prijatelji