Na portalu DoberAvto.si obetavni in preverjeni avtomobili

Novice

Portal www.DoberAvto.si dobiva nadgradnjo – z namenom, da bo nakup in prodaja rabljenih avtomobilov še bolj brezskrbna, poštena in transparentna, imajo določeni oglasi vozil od septembra znački Obetavno in AMZS Preverjeno.


Nakupi osebnih vozil so med največjimi stroški v našem življenju. Vseeno pa velja, da so pogosto povezani z velikim tveganjem. Predvsem pri nakupu rabljenih vozil se srečujemo z veliko težavo, saj ne vemo, v kakšnem stanju nam trgovec oziroma prodajalec vozilo prodaja.

Za transparentno in pošteno prodajo ali nakup rabljenega avtomobila smo v AMZS zasnovali portal www.DoberAvto.si, kjer lahko med drugim preverite podatke o zgodovini vozila, kot so prevoženi kilometri skozi leta, spremembe lastništva in tudi (ne)uspešnost tehničnih pregledov.

Portal vseskozi nadgrajujemo in izboljšujemo, da bosta nakup in prodaja rabljenih vozil karseda  brezskrbna in poštena ter uporabniška izkušnja še boljša. Od septembra lahko avtomobile iščete tudi po značkah Obetavno in AMZS Preverjeno.

Preverite ponudbo obetavnih in preverjenih rabljenih vozil na www.DoberAvto.si, kjer je vsak dan parkiranih več oglasov.

Značka Obetavno je pripeta na oglase vozil, ki:

  • imajo znano zgodovino kilometrov brez anomalij,
  • imajo znano zgodovino lastnikov,
  • imajo vpisano zgodovino tehničnih pregledov,
  • niso v bazi ukradenih ali zastavljenih vozil.

Značko AMZS Preverjeno pa imajo vozila, ki so jih v več kot 100 točkah pregledali AMZS strokovnjaki v AMZS centru na Dunajski v Ljubljani in izdali podrobno poročilo, veljavno 30 dni. 

Pregled vozila pred nakupom ali prodajo vsebuje pregled vseh avtomobilskih sklopov in sicer karoserija, podvozje, nadvozje, notranjost, hladilni, električni in zavorni sistem, motor in krmiljenje motorja, krmiljenje, vzmetenje, prenos moči, kolesa in pnevmatike. Podrobnejši pregled poleg navedenega zajema še pregled dokumentacije vozila, klimatske naprave in testno vožnjo.

Pregled rabljenega vozila pred nakupom – popust za člane AMZS!

www.DoberAvto.si je sodoben spletni portal za nakup in prodajo rabljenih avtomobilov, ki smo ga v AMZS zasnovali, ker si zaslužite točne in verodostojne podatke o avtomobilu, ki vas zanima.

Ključne besede


rabljeni avtomobilimobilnostDober avtorabljeno vozilonakup rabljenega avtaprodaja rabljenega avta

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

239

Priljubljenost članka

239

Shrani

Delite s prijatelji