Novost za člane AMZS: zdravstveni nasvet

Novice

Nova ugodnost za člane AMZS, ki lahko zdaj koristijo tudi zdravstvene nasvete


AMZS se zaveda, kako pomembno je zdravje, zato je za vse člane članskih kategorij Premium in Po meri (ki so izbrali zavarovanje) brez doplačila zagotovila novo storitev zdravstveni nasvet.

Kaj storitev zagotavlja?

Zavarovanje v primeru nenujnih zdravstvenih težav omogoča dostop do nasveta zdravnika na daljavo. Nasvet zdravnika družinske medicine, pediatra, ginekologa, psihologa ali psihoterapevta je na voljo vsak dan v letu po telefonu ali s pomočjo videoklica. 

Poleg zdravnika so na voljo tudi medicinske sestre, ki lahko pomagajo pri organizaciji samoplačniških zdravstvenih storitev ter nudijo informacije o čakalnih dobah v zdravstvu, pravicah iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ter druge uporabne nasvete. 

Zavarovanje AMZS članu Premium v enem letu omogoča do tri nasvete zdravnika na daljavo. Število pogovorov z medicinsko sestro je neomejeno. 

Zavarovanje AMZS članom družinskih kategorij Premium v enem letu omogoča do šest nasvetov zdravnika na daljavo. Storitev je namenjena družinskim članom, ki so vključeni v AMZS družinsko članstvo. Število pogovorov z medicinsko sestro je neomejeno.

Kako storitev koristiti?

Zavarovanje zdravstveni nasvet lahko novi člani koristijo s prvim dnem naslednjega meseca po včlanitvi, vsi obstoječi člani pa lahko storitev koristijo takoj. Koriščenje storitve zdravstveni nasvet preneha veljati s prvim dnem v naslednjem mesecu po prenehanju AMZS članstva.

Pokličite številko 01 530 53 22 (vsak dan med 6.00 in 22.00). Prijazni svetovalci Zdravstvene točke vas bodo povezali z medicinskim osebjem, ki ga potrebujete.

Že pogovor z medicinsko sestro lahko reši vaše vprašanje. Če odgovora ne bo vedela, vas bo v najkrajšem možnem času naročila na posvet z zdravnikom. Za to ni potrebno čakati na liniji. Dogovorite se lahko za termin, ki vam ustreza. Zdravnik vas bo poklical ob dogovorjenem terminu in pomagal odgovoriti na vprašanja povezana z zdravstvenimi težavami, ki vas skrbijo, ter bo podal informacije, razlago izvida ali diagnoze in nasvete glede zdravljenja.

Ob klicu sporočite, da ste član AMZS, povejte ime, priimek, člansko številko in davčno številko. V primeru klica družinskih članov družinskega AMZS članstva Premium, je treba sporočiti podatke nosilnega člana AMZS članstva (ime, priimek, člansko in davčno številko).

Vse podrobnosti o obsegu, veljavnosti in kako koristiti storitev zdravstveni nasvet lahko preverite na tej povezavi. 

 

AMZS Premium - za brezskrbne poti, tudi v tujini

V enem paketu imate pomoč na cesti ter zdravstveno in turistično zavarovanje v tujini. Če sklenete družinsko članstvo, je zavarovana vsa družina. AMZS članstvo je vezano na voznika, ne na prevozno sredstvo, zato lahko prednosti koristite za različna prevozna sredstva, ki jih uporabljate, četudi niso vaša last.

Sklenite ali nadgradite svoje članstvo

Ključne besede


AMZSZavarovalnica TriglavPremiumzdravstveno in turistično zavarovanjezavarovanjazdravstveni nasvet