Izračun stroškov registracije

V AMZS centrih lahko vse storitve za podaljšanje prometnega dovoljenja opravite na enem mestu. Da boste prihranili čas, lahko zavarovanje vozila s pomočjo naših zavarovalnih zastopnikov sklenete še pred obiskom poslovalnice – na daljavo. Naslednjič vas bomo pred potekom veljavnosti tehničnega pregleda, registracije in zavarovalne police o tem obvestili in spomnili na pravočasno podaljšanje.

V informativnem izračunu članski popusti niso upoštevani. Člani AMZS lahko ob registraciji motornega vozila koristite:

  • 50 % popusta na postopek podaljšanja registracije ali
  • brezplačen postopek registracije ob pogoju sklenitve zavarovanja vsaj avtomobilske odgovornosti in plačila letne dajatve za uporabo cest ali
  • brezplačen postopek nove registracije ob pogoju sklenitve zavarovanja vsaj avtomobilske odgovornosti in plačila letne dajatve za uporabo cest (le Plus in Premium).

Navedeni popusti se med seboj izključujejo.

Včlanite se

 

V AMZS vam bomo z veseljem pripravili informativno ponudbo za različne zavarovalnice in vam pomagali izbrati za vas najugodnejše zavarovanje. Za točen informativni izračun premije avtomobilske odgovornosti kot tudi drugih avtomobilskih zavarovanj vas vabimo, da obiščete najbližji AMZS center ali nam pošljete podatke za izračun na tej povezavi.

 

Koliko me bo stalo avtomobilsko zavarovanje?

V AMZS vam bomo za vaše vozilo in glede na vaše želje pripravili najugodnejšo ponudbo avtomobilskega zavarovanja.

Informativni izračun

Izračun stroškov registracije vozila je informativne narave. V izračunu so vključeni naslednji postopki: tehnični pregled vozila (če je potreben), letna dajatev za uporabo cest ter upravni postopek registracije. Razvrstitev vozil v razrede za plačilo letne dajatve ureja Uredba o letni dajatvi za uporabo vozil v cestnem prometu

Obiščite AMZS center v vaši bližini 

V AMZS centru lahko vse uredite na enem mestu - poleg tehničnega pregleda in registracije vozila lahko pri nas sklenete tudi avtomobilsko zavarovanje. Člani AMZS,  izkoristite članski popust na registracijo ter preverite še druge članske ugodnosti. 

Za podrobnejše informacije o posameznem AMZS centru kliknite na zemljevid.

Oglasna sporočila