Zaposleni o AMZS

Dobri in iskreni odnosi so vodilo našega delovanja, krepimo in negujemo jih vsak dan. So tisto, kar nas dela boljše in kar si dokazujemo na vsakem koraku.
Ponosni smo, da se po izboru Zlata nit že več let zaporedoma uvrščamo med najboljše zaposlovalce v Sloveniji. Odziv naših zaposlenih, ki vedno znova visoko ocenijo kakovost odnosov med organizacijo in posameznikov, nam daje zagon in vliva motivacijo, da bomo v prihodnje še boljši.

V ponos mi je, da sem del družine Pravih prijateljev. Da vsakodnevno udejanjam plemenito poslanstvo, (so)ustvarjam AMZS jutri in skrbim za varno mobilnost vseh udeležencev v cestnem prometu.

Jasmin Kajtazović, pomoč na cesti

Delo v AMZS je več kot navdihujoče. Sproščeno in prijetno delovno vzdušje, povezana ekipa, srčni in predani sodelavke in sodelavci, ki na vsakem koraku priskočijo na pomoč. Zaradi deljenja istih vrednot in super sodelavcev, ki vedno poskrbijo za pozitivno klimo, zares rada pridem v službo.

Urška Jeler, prodaja

Všeč mi je, da AMZS veliko energije vlaga v izobraževanja zaposlenih – to nam omogoča možnosti kariernega razvoja in spoznavanja različnih tematik na področju mobilnosti. Odprtih imamo veliko inovativnih in trajnostno naravnanih projektov, zato je delo v AMZS zanimivo in polno izzivov.

Žiga Primožič, DoberAvto.si

Oglasna sporočila