Z AMZS varno na treninge in tekme

Novice

AMZS ponosni partner »Planiških skakalnih šol« in pobude Varno na treninge, varno na tekme


Avto-moto zveza Slovenije se je z velikim zadovoljstvom odzvala povabilu OK Planica, da z organizacijo tečaja varne vožnje za trenerje, ki bodo vozili kombije Volkswagen Transporter s štirikolesnim pogonom 4MOTION, tudi AMZS pripomore k uresničitvi cilja Varno na treninge, varno na tekme, k uspehom mladih skakalnih upov in Planiških skakalnih šol. Na tečaju varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem – ta bo 15. decembra 2017 –, bodo lahko trenerji v varnem okolju poligona preizkusili svoje vozniške sposobnosti in nadgradili svoja znanja, hkrati pa spoznali odzivnost in obnašanje novih vozil v kritičnih situacijah.

»Vse to bo pripomoglo, da bodo mladi skakalci in skakalke bolj varni na poteh na treninge ter tekme in se z njih tudi varno vračali domov,«

je ob današnji slovesni predaji vozil poudaril predsednik Avto-moto zveze Slovenije Anton Breznik in vsem skupaj zaželel varne kilometre ter mnogo športnih uspehov. 

AMZS se je z organizacijo tečaja varne vožnje za trenerje osmih klubov, ki v sklopu projekta Planiške skakalne šole trenirajo z mladimi skakalkami in skakalci, pridružil drugim partnerjem OK Planica (Zavarovalnici Triglav, podjetju Manner in družbi medijskih vsebin Dnevnik), ki so se prav tako odločili podpreti skakalne klube in ta projekt. Ljubo Jasnič, podpredsednik OK Planica, je ob tem izpostavil, da se je zgodba začela z razgovori o varni vožnji: »Tu gre za najmlajše, ki rastejo v klubih, preden pridejo v reprezentanco, in za te moramo poskrbeti,« ter se zahvalil vsem partnerjem pa tudi obiskovalcem tekem v Planici, saj je vsak, ki je kupil vstopnico, pripomogel k pridobitvi teh vozil – SZS namreč del dobička namenja za razvoj mladih skakalnih upov.

Ključne besede


AMZS CVV VranskoAMZSAMZS Center varne vožnjeAMZS CVVtečaj varne vožnjeamzsOK PlanicaAnton BreznikLjubo JasničVarno na treningevarno na tekmeplaniške skakalne šole

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji