Center kartinga in moto športa uspešno zaključil leto 2018

Novice

Uspešna prva sezona kartodroma v Slovenji vasi. AMZS Center kartinga in moto športa bo svoja vrata ponovno odprl 1. marca 2019.


AMZS je junija letos v Slovenji vasi odprl Center kartinga in moto športa. Nov kartodrom je v prvih mesecih delovanja več kot upravičil pričakovanja ljubiteljev kartinga.

Več kot sedem tisoč voženj z rekreativnimi karti, ki jih AMZS ponuja v najem, zadovoljni udeleženci treningov z lastnimi vozili ter dve dobro obiskani dirki državnega prvenstva Slovenije v kartingu, ki ju je organiziral AMD Ptuj, so dokaz, da je Slovenija tak objekt več kot potrebovala in da je karting v Sloveniji izjemno priljubljen tudi kot oblika rekreacije, druženja in nenazadnje sproščanja adrenalina, kar je veliko bolje in predvsem varneje početi na dirkališču kot v vsakodnevnem prometu,

je začetke nove infrastrukturne pridobitve za slovenski avto-moto šport predstavil vodja centra Erik Logar.

AMZS Center kartinga in moto športa bo svoja vrata ponovno odprl 1. marca 2019. »V času »zimskega mirovanja« ne bomo počivali, ampak nadaljevali z deli, kot so priklop na električno omrežje, ureditev sanitarnih prostorov, slednji bodo vključevali tudi tuše, predvsem pa si želimo urediti gostinski objekt, v katerem bodo imeli naši obiskovalci po vožnji priložnost za druženje, deljenje vtisov in analiziranje doseženih časov.«


Hvala vsem, ki ste nas obiskali v letošnjem letu! Upamo, da se vidimo tudi v 2019 in da nas obiščite tudi tisti, ki nas letos še niste spoznali.

Video

Ključne besede


kartingkartodromErik LogarSlovenja vasAMZS Center kartinga in moto športa

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji