Iščemo inštruktorje varne vožnje

Novice

Bi postali inštruktor varne vožnje? Pridružite se ekipi AMZS Centra varne vožnje na Vranskem!


V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem iščemo nove sodelavke in sodelavce – inštruktorje varne vožnje. Če vas veseli delo z ljudmi in verjamete, da poučevanje varne vožnje ni poklic, temveč poslanstvo, in imate vsaj šesto stopnjo izobrazbe, potem vas vabimo v našo družbo. Vaše delovno okolje bo najsodobnejši center varne vožnje v Sloveniji, ki je letos obeležil deseto obletnico delovanja. Sodelovali boste z ekipo visoko usposobljenih AMZS inštruktorjev varne vožnje in drugimi sodelavci AMZS. Delo v AMZS vam zagotavlja tudi stik s sodobnimi smernicami v napredni tehnologiji in sodelovanje pri razvoju mobilnosti prihodnosti.

Da lahko postanete inštruktor varne vožnje, morate pri Agencija RS za varnost prometa (AVP) opraviti usposabljanje za trenerje. Izvedba je načrtovana v začetku prihodnjega leta. Izobraževanje izvajalcev programa dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov v delu vadbe varne vožnje in skupinskih delavnic obsega 50 pedagoških ur teoretičnega in 24 pedagoških ur praktičnega usposabljanja. 

Vse zainteresirane vabimo, da nam do 10. januarja 2019 pošljete življenjepis in motivacijsko pismo, zakaj menite, da ste ravno prava oseba, da postanete pomemben člen naše ekipe. Za več informacij nas lahko pokličete na telefonsko številko 080 26 36.

Video 10 let AMZS Centra varne vožnje na Vranskem 

Ključne besede


inštruktor varne vožnjeAMZS Center varne vožnje na Vranskem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

7

Priljubljenost članka

7

Shrani

Delite s prijatelji