17. seja Upravnega odbora AMZS

Novice

Sprejet Pravilnik AMZS Šport, Športni pravilnik AMZS in cenik AMZS Šport za leto 2021.


Upravni odbor AMZS se je 25. februarja 2021 sestal na 17. redni seji, ki je zaradi omejitev v povezavi z epidemijo covida-19 potekala prek spletne povezave.

Seznanil se je z aktivnostmi AMZS v času od prejšnje seje Upravnega odbora AMZS, sprejel Pravilnik AMZS Šport, Športni pravilnik AMZS in cenik AMZS Šport za leto 2021, pri čemer je sprejel odločitev, da zaradi izrednih razmer, povezanih z epidemijo covida-19, spreme ukrepe za pomoč avto-moto društvom in klubom oziroma organizatorjem dirk: cene vpisa dirk v koledar AMZS Šport in cene licenc športnih funkcionarjev se za 2021 znižajo za 50 odstotkov (podobne sistemske ukrepe na področju AMZS Šport je Upravni odbor AMZS sprejel tudi v sezoni 2020). 

Upravni odbor je potrdil sprejel štirih novih pridruženih članic AMZS: Motoklub Grading, Motopark Krupa, Motokros klub Zasavje in Klub Avtostil racing team Rakek.  

Ključne besede


AMZS ŠportUpravni odbor AMZS

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji