Kadrovska managerka leta vodja AMZS Akademije Anisa Faganelj

Novice

Vodja AMZS Akademije Anisa Faganelj je na Slovenskem kadrovskem kongresu, osrednjem dogodku za vse ljubitelje in delujoče na področju kadrovanja in človeških virov, prejela posebno priznanje - postala je kadrovska managerka leta 2021.


Planet GV in Slovenska kadrovska zveza sta letos že 17. leto zapored razglasila kadrovskega managerja oz. managerko leta. Prestižno priznanje je na tradicionalnem Slovenskem kadrovskem kongresu, ki je v portoroškem Avditoriju pod osrednjo temo Končno: sodelavci v središču potekal med 9. in 10. septembrom, prejela vodja AMZS Akademije Anisa Faganelj. 

Za zaveznike je dobro imeti vse sodelavce, še pomembneje pa je, da smo najprej človek človeku. Tako se lažje slišimo, razumemo in skupaj sooblikujemo okolje, v katerem se počutimo dobro. Takrat nam svetijo iskrice v očeh,

je ob prejemu naziva povedala kadrovska managerka leta 2021. Njeni ponosni sodelavci iz družbe AMZS pa so ob tem zapisali:

Njeni drugačni pristopi k reševanju izzivov, pozitivna naravnanost, a hkrati odločnost, predvsem pa zavedanje, da smo sodelavci srčika podjetja, so samo razlog več, da si Anisa naziv več kot zasluži. Veseli smo, da je ta nagrada priznanje dobrega dela kolektiva in družbe nasploh in predstavlja nov motiv in zagon, da bomo v prihodnje tudi na kadrovskem področju še boljši.

Priznanje kadrovski manager Planet GV in Slovenska kadrovska zveza podeljujeta uspešnim in perspektivnim posameznikom, ki delujejo na kadrovskem področju, posameznikom, ki gradijo in uspešno ravnajo z ljudmi pri delu na ravni celotne organizacije ter posameznikom, ki z učinkovito podporo pomembno prispevajo k uspešnosti organizacije, v kateri delujejo.

Ključne besede


priznanjenagradačloveški virikadrovanjeAnisa Faganeljkadrovska managerka leta

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

20

Priljubljenost članka

20

Shrani

Delite s prijatelji