AMZS in HAK pred poletno sezono pripravljena na nadaljnje učinkovito sodelovanje

Novice

Tudi v prihajajoči poletni turistični sezoni člani AMZS lahko računajo na hitro in strokovno pomoč v primeru okvare vozila ali nesreče na hrvaških cestah. V sodelovanju s hrvaškim klubom HAK pa prav tako nadaljujemo s pomočjo kolesarjem.


Na povabilo predsednika Avto-moto Zveze Slovenije Andreja Brgleza sta se 21. aprila v Novem mestu pred začetkom poletne turistične sezone sestali delegaciji AMZS in hrvaškega avtomobilskega kluba HAK.

Poslovno in prijateljsko srečanje obeh predsednikov, Andreja Brgleza in predsednika HAK Slavka Tuška, je še utrdilo dolgoletno medsebojno zaupanje in sodelovanje med kluboma. Ker se številni člani AMZS odločajo za dopust na Hrvaškem, je izjemno pomembno, da se tudi na hrvaških cestah počutijo varne in se v primeru okvare vozila ali nesreče lahko zanesejo na ustrezno pomoč. Prav tako bodo na pomoč še naprej lahko računali tudi kolesarji, ki se bodo znašli v težavah – 24 ur na dan, vse dni v tednu.

Ohranjanje pristnih odnosov s prijatelji iz sosedskega kluba HAK je izjemnega pomena. Dobri odnosi vodijo v dobro storitev in mi za člane AMZS želimo le najboljše. S številnimi partnerskimi klubi iz tujine vseskozi poteka izmenjava mnenj in izkušenj, tako bo tudi v prihodnje,

je ob pogovoru s predsednikom HAK Tuškom izpostavil predsednik AMZS Andrej Brglez.

Delegacija HAK-a si je na obisku z zanimanjem ogledala tudi nov AMZS center v Novem mestu, ki je svoja vrata odprl januarja 2022.

Ko se nahajate v tujini, za pomoč na cesti pokličite telefonsko številko AMZS klicnega centra +386 1 530 53 53, ki vam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu. Operaterju povejte svoje članske podatke, točen opis kraja, kjer se nahajate, telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi, podatke o vozilu (znamka, tip, registrska številka). Operater bo uredil vse potrebno za nudenje ustrezne pomoči, v sodelovanju z avto-moto klubom države, kjer se nahajate bo organiziral pomoč na cesti v tujini in vas obveščal o napredku intervencije.

 

AMZS Premium - za brezskrbne poti, tudi v tujini

V enem paketu imate pomoč na cesti ter zdravstveno in turistično zavarovanje v tujini. Če sklenete družinsko članstvo, je zavarovana vsa družina. AMZS članstvo je vezano na voznika, ne na prevozno sredstvo, zato lahko prednosti koristite za različna prevozna sredstva, ki jih uporabljate, četudi niso vaša last.

Sklenite ali nadgradite svoje članstvo

Ključne besede


pomoč na cestiAMZS članstvovarna mobilnostHAK

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji