Z Deželakom junakom tudi letos Pravi prijatelji

Novice

Voditelj Radia 1 Miha Deželak se je osmo leto zapored podal na dobrodelno pot po Sloveniji, v osredju katere je tudi tokrat plemenit cilj: na morje peljati čim več otrok. V duhu #AMZSkrbni ga na poti spremljajo tudi Pravi prijatelji.


Dobrodelna kolesarska pot Mihe Deželaka, v okviru katere se bodo tudi letos zbirala sredstva za otroke iz socialno šibkejših družin, da bodo lahko odšli na počitnice, se je danes začela na Bledu in bo trajala 10 dni, ko bo 10. junija zaključek na Debelem rtiču. Kot Pravi prijatelj in skrbnik varne mobilnosti ga bo na poti spremljal tudi AMZS in skrbel, da bo Miha z ekipo čim bolj varno in brezskrbno vrtel pedala.

Če se na kolesu, kaj pripeti, AMZS članstvo za vas poskrbi! Pomoč na cesti tudi za kolesarje – v Sloveniji ter na Hrvaškem in Avstriji.

Miha Deželak je lani v desetih dneh skupaj s prijatelji in poslušalci Radia 1 zbral rekordnih 821.044,72 €. Ta znesek je na nepozabne morske počitnice odpeljal več kot 2500 otrok.

Preverite letošnjo traso ter pošljite svoj POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 tudi vi!

Pridružite se ekipi Pravih prijateljev in prijateljic

AMZS je Pravi prijatelj, ki s storitvami za varno mobilnost skrbi, da so vozila v dobri kondiciji, vozniki pa uživajo v brezskrbni vožnji. Kot integrator mobilnostnih rešitev s pravimi rešitvami navdušuje v 30 centrih po Sloveniji. Več kot 430 zaposlenih vsakodnevno udejanjajo plemenito poslanstvo, pogumno in vztrajno premagujejo ovire, ker je pred njimi en cilj – navdušiti nove in obstoječe člane.

Preverite razpisana prosta delovna mesta in se pridružite ekipi Pravih prijateljev in prijateljic.

Ključne besede


AMZSpomoč na cestivarna mobilnostRadio 1dobrodelnostzaposlitevDeželak junakpomoč na cesti za kolesarje

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji