Osvežitvene vožnje za starejše v superfinalu izbora Best of the Best

Novice

Projekt AMZS in Zavarovalnice Triglav Osvežitvene vožnje za starejše je navdušil poslovno skupnost in se uvrstil med tri superfinaliste Amcham Slovenija izbora Best of the best 2023.


Projekt AMZS in Zavarovalnice Triglav se je uvrstil v superfinale izbora Best of the Best v kategoriji ESGT. V tematski sklop Motivacija se je uvrstil projekt Leka Young Advisory Board, v tematskem sklopu Inovativnost pa projekt MEGA M Pametne rešitve za učinkovito energetsko upravljanje. Najboljšo poslovno prakso leta je določil seštevek spletnega glasovanja, glasov strokovne žirije in glasov občinstva na dogodku. Z največ zbranimi glasovi je prepričal projekt Leka Young Advisory Board.

Projekt Osvežitvene vožnje za starejše voznikom, starejšim od 60 let, vrača samozavest za volanom. Na osvežitveni vožnji dobijo priložnost, da z AMZS inštruktorjem varne vožnje v svojem lokalnem okolju odpravijo strahove, dileme in težave, ki se jim porajajo za volanom. V osredju je sodelovanje, podajanje nasvetov in izmenjava znanj, s poudarkom na treh elementih varne vožnje, ki starejšim povzročajo največ preglavic – hitrost, varnostna razdalja in krožišča.

Senior: program varne vožnje za starejše voznike

 

Ključne besede


varna mobilnostAMZS Center varne vožnje na Vranskemnagradaosvežitvene vožnje za starejše

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji