Septembrska seja Upravnega odbora AMZS

Novice

Upravni odbor AMZS se je 5. septembra 2019 sestal na 11. redni seji.


Upravni odbor AMZS se je 5. septembra 2019 sestal na svoji 11. redni seji. Seznanil se je z aktivnostmi AMZS, ki so na treh ključnih področjih delovanja – članstvo, varna mobilnost in avto-moto šport, potekale v času od prejšnje seje upravnega odbora (ta je bila maja).

Na seji je Gorazd Podbevšek, predstavnik Združenje nadzornikov Slovenije, predstavil reference in način priprave analize posledic morebitnega statusnega preoblikovanja družbe AMZS d. d. v družbo z omejeno odgovornostjo.

V nadaljevanju so člani Upravnega odbora največ časa namenili obravnavi vizije avto-moto športa, ki jo je predstavil Erik Logar, predsednik Strokovnega sveta za avto-moto šport.

Ob koncu sta predsednik AMZS Anton Breznik in generalni sekretar Jure Kostanjšek povedala, kako potekajo aktivnosti za obeležitev 110-letnice Avto-moto zveze Slovenije, Upravni odbor pa je potrdil predlog razdelitve sredstev za društva, ki jih bodo ta uporabila za ta namen.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

7

Priljubljenost članka

7

Shrani

Delite s prijatelji