Najboljši za volanom 2020 rekorden!

Novice

Spletni test, ki preverja znanje cestnoprometnih predpisov, prve pomoči, poznavanja varne mobilnosti, avtomobilizma in motoroznanstva, je rešilo več kot 4500 mladih.


Prvi del letošnjega AMZS izbora najboljšega mladega voznika in najboljše mlade voznice Slovenije se je zaključil. Spletni test, vstopnico za praktični del tekmovanja Najboljši za volanom, je v dobrem mesecu dni rešilo več kot 4500 mladih, kar je 1200 več kot v minulem letu. Najboljših 50 reševalk in najboljših 50 reševalcev bi se moralo sredi aprila v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem pomeriti v polfinalu, maja pa najboljših deset polfinalistk in najboljših deset polfinalistov v finalu. A praktični del je bilo treba zaradi epidemije novega koronavirusa do nadaljnjega preložiti.

Z vidika ukrepov za preprečevanje širjenje epidemije novega koronavirusa smo se v AMZS odločili, da preložimo praktični del tekmovanja Najboljši za volanom, ki je bil aprila (polfinale) in maja (finale) predviden v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Upamo, da se zdravstvena situacija čim prej izboljša. Vsebinsko bomo praktični del izvedli, kot smo načrtovali, o novem terminu pa bomo najboljše reševalke in reševalce spletnega testa obvestili, ko bo to mogoče,

je povedal Erik Logar, vodja področja varna mobilnost pri Avto-moto zvezi Slovenije in dodal:

Zahvaljujemo se vsem mladim voznicam in voznikom za sodelovanje. Znova ste pokazali, da vam ni vseeno za dogajanje na naših cestah, in prepričan sem, da boste tudi v praktičnem delu izbora v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem še enkrat več dokazali, kako dobri in vešči voznice in vozniki ste.

Na najboljše mlade voznike in voznice čakajo privlačne nagrade

Naslov Najboljši za volanom je že sam po sebi dosežek, ki si zasluži spoštovanje in občudovanje. A najboljši si za svoj trud zaslužijo še več. Nanje čakajo privlačne nagrade. Zmagovalec in zmagovalka bosta eno leto uživala za volanom povsem novega športnega križanca – Fordove pume (rdeča puma v različici titanium čaka najboljšo mlado voznico, modra puma titanium pa najboljšega mladega voznika). 

Najboljši mladi voznik in najboljša mlada voznica Slovenije 2020 bosta eno leto uživala s prenovljeno Fordovo pumo.

Na pogumne mlade voznike in voznice pa čakajo še številne druge atraktivne nagrade:

  • 2 kompleta 4 premium pnevmatik Continental po izbiri nagrajenca oziroma nagrajenke;
  • 2-krat mobilni telefon Huawei P30;
  • 2-krat darilna kartica Petrol za nakupe na bencinskih servisih Petrol v vrednosti 400 €;
  • 2-krat bon za 20-odstotni popust na avtomobilsko zavarovanje Zavarovalnice Sava;
  • 2-krat električni skiro Xiaomi; 
  • 2-krat darilna kartica Petrol za nakupe na bencinskih servisih Petrol v vrednosti 250 €;
  • 2-krat JBL bluetooth zvočnik Xtreme 2;
  • 2-krat darilna kartica Petrol za nakupe na bencinskih servisih Petrol v vrednosti 150 €;
  • 2-krat darilni bon za 40 € za AMZS članstvo.

Med vsemi udeleženci polfinalnih izborov bo izžrebanih 10 dobitnikov, ki bodo prejeli kolesarsko čelado, in 10 dobitnikov, ki bodo prejeli odsevni jopič (nagrade podarja Javna agencija RS za varnost prometa).

Ključne besede


Najboljši za volanomErik Logar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

13

Priljubljenost članka

13

Shrani

Delite s prijatelji