Spoznavanje digitalnega volkswagen golfa

Novice

Volkswagen golf še nikoli ni zahteval toliko pozornosti in dotikov. Kaj zmore najbolj digitalen Volkswagnov avto doslej, so člani spoznavali na delavnici v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.


Novi volkswagen golf ponuja najsodobnejšo povezljivost, najhitrejše komunikacijske poti in veliko varnosti. Novi golf je najbolj digitalen Volkswagnov avto doslej - digitalno je prav vse, od nastavljanje temperature, brskanja po izbirnikih, uravnavanja glasnosti radia do vklopa asistenčnih sistemov. Zapleteni digitalni ukazi zahtevajo kar nekaj spretnosti, zato sta AMZS Motorevija in Volkwagen za člane AMZS pripravila delavnico, da kateri so spoznavali digitalne vsebine v novem golfu.

Udeleženci delavnice so se naučili hitro in zanesljivo vzpostaviti zvezo med avtom in svojimi pametnimi mobilniki, spoznali pa so tudi, kako koristna je takšna zveza in kaj vse prinese k boljši izkušnji v vožnji. 

V nadzorovanih okoliščinah so lahko udeleženci delavnice preskusili, kako nevarno je posvečanje pozornosti digitalnim vsebinam med vožnjo in zakaj je treba med vožnjo namesto na zaslon multimedijske naprave gledati na cesto. Na poligonu AMZS Centra varne vožnje na Vranskem so udeleženci lahko tudi spoznali vse prednosti najnobvejšega varnostnega pripomočka v golfu - komunikacijskega sistema Car2X.

 

 

 

Ključne besede


Motorevijavolkswagen golfVolkswagendigitalizacijadelavnicaCar2xgolf

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

3

Priljubljenost članka

3

Shrani

Delite s prijatelji