AMZS še vedno nudi storitve za vašo varno mobilnost

Novice

AMZS centri po ustaljenem urniku ostajajo odprti za menjavo pnevmatik, servis vozil, tehnične preglede, zavarovanja, registracije in homologacije. AMZS Center varne vožnje na Vranskem in AMZS Šola vožnje pa zaradi ukrepov vlade za preprečevanje širjenja covida-19 do nadaljnjega zapirata svoja vrata.


AMZS centri, z izjemo AMZS Centra varne vožnje na Vranskem in AMZS Šole vožnje v Ljubljani in Trebnjem, ostajajo odprti po ustaljenem urniku. Dostop do storitev AMZS, ki zagotavljajo varno mobilnost, je za člane in stranke mogoč tudi izven meja občine.

Preverite delovne čase AMZS centrov

Preverite, v katerih primerih in na kakšen način je dovoljeno z osebno izjavo in dokazilom prehajanje občinskih meja.

Pomoč na cesti in vleko vozil izvajamo 24/7

Pomoč na cesti in vleko vozil izvajamo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Če je le mogoče, naši mehaniki okvaro takoj odpravijo, kar pomeni, da vozila ni treba odpeljati na servis oziroma da lahko voznik takoj nadaljuje svojo pot.

#amzsNasvet
AMZS članstvo lahko sklenete ali podaljšate prek spleta.

Naročite se na menjavo pnevmatik, servis vozila

Zakonsko določen rok, 15. november, za menjavo letnih pnevmatik z zimskimi je pred vrati. AMZS centri menjavo pnevmatik in servisiranje vozil izvajajo po ustaljenem urniku.

Na menjavo pnevmatik v AMZS centrih se je mogoče naročiti prek spleta. Tako se boste izognili čakalnim vrstam in nam pomagali pri izvajanju ukrepov za preprečevanje širjenja covida-19. 

#amzsNasvet
Če vaš avto potrebuje nove pnevmatike, si lahko pri izbiri pomagate z AMZS testi pnevmatik.

Prav tako se je mogoče prek spleta naročiti na servis vozila

Tehnični pregledi, homologacije, registracije, zavarovanja

Tudi za te storitve so AMZS centri odprti po ustaljenem urniku, pri čemer izpostavljamo, da lahko zavarovanje uredite na daljavo in tako skrajšate čas obiska poslovalnice.

AMZS Center varne vožnje na Vranskem in AMZS šola vožnje zapirata vrata

V skladu z ukrepi vlade vrata s ponedeljkom, 16. novembra 2020, vrata zapira AMZS Center varne vožnje na Vranskem, do nadaljnjega preklicujemo tudi vse termine v AMZS Šoli vožnje v Ljubljani in Trebnjem.

AMZS članska točka v Ljubljani

AMZS članska točka na Dunajski 128 v Ljubljani je v skladu z ukrepi vlade do nadaljnjega zaprta.

Skrbimo za zdravje

Varnost in zdravje naših članov, strank ter zaposlenih je vselej na prvem mestu, zato v AMZS sledimo navodilom NIJZ ter z vso odgovornostjo sprejemamo ukrepe, s katerimi želimo pripomoči k preprečevanju širjenja epidemije covida-19. Izvajanje storitev smo zato prilagodili. Stranke prosimo, naj upoštevajo navodila našega osebja in se zahvaljujemo za razumevanje.

Dostopni smo tudi na:

  • na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter
  • na e-naslovih info@amzs.si, cvv@amzs.si, clanstvo@amzs.si
  • po telefonu na številkah 080 28 20, 01 530 53 00 (AMZS informacijski center) in 080 26 36 (AMZS Center varne vožnje na Vranskem)

Ključne besede


zdravjeServisvarna mobilnostmenjava pnevmatikkoronavirusepidemijaAMZS centri

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

38

Priljubljenost članka

38

Shrani

Delite s prijatelji