Bi postali inštruktor varne vožnje?

Novice

Zdaj imate priložnost, da postanete inštruktor varne vožnje in se pridružite ekipi AMZS Centra varne vožnje na Vranskem pri izobraževanju in usposabljanju varnih voznic in voznikov.

Pridružite se ekipi vrhunskih strokovnjakov v najsodobnejšem centru varne vožnje v Sloveniji in širše, v katerem je tečaj varne vožnje opravilo že več kot 100 tisoč voznikov in voznic.
Pridružite se ekipi vrhunskih strokovnjakov v najsodobnejšem centru varne vožnje v Sloveniji in širše, v katerem je tečaj varne vožnje opravilo že več kot 100 tisoč voznikov in voznic.

Agencija RS za varnost prometa (AVP) je razpisala novo usposabljanje za trenerje, ki se bo začelo v ponedeljek, 4. junija 2018, ob 15. uri v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. 

Kandidati za izvajalce programa dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov in za varno vožnjo se morajo usposobiti po predpisanem programu in opraviti izpit pred komisijo, ki jo imenuje direktor AVP. Obsega teoretični in praktični del. Program izobraževanja izvajalcev programa dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov v delu vadbe varne vožnje in skupinskih delavnic obsega 50 pedagoških ur teoretičnega in 24 pedagoških ur praktičnega usposabljanja. Kot opravljen praktični del usposabljanja se kandidatu prizna tudi najmanj trikrat opravljena vadba varne vožnje, če predloži potrdila o udeležbi in dnevnike o poteku vadbe varne vožnje. 

Priložnost, da se pridružite naši ekipi

Če vas veseli delo z ljudmi in verjamete, da poučevanje varne vožnje ni poklic, temveč poslanstvo, potem vas vabimo v našo družbo. Vaša "pisarna" bo najsodobnejši center varne vožnje v Sloveniji in v širši regiji, sodelovali pa boste z ekipo visoko usposobljenih AMZS inštruktorjev varne vožnje in drugimi sodelavci AMZS. Delo v AMZS vam zagotavlja tudi stik s sodobnimi smernicami v napredni tehnologiji in sodelovanje pri razvoju mobilnosti prihodnosti. 

Vse zainteresirane vabimo, da se prijavite ali nas za več informacij kontaktirate na telefonsko številko 080 26 36.

 

Ključne besede


AMZSAgencija RS za varnost prometainštruktor varne vožnjeAVPAMZS Center varne vožnje na Vranskem

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

83

Priljubljenost članka

83

Shrani

Delite s prijatelji