Več kot 200 tisoč nas je že

Novice

AMZS aplikacija je ena najuspešnejših slovenskih aplikacij, z ažurnimi prometnimi informacijami pa nepogrešljiva sopotnica na naših poteh.


Izjemen dosežek, več kot 200 tisoč uporabnikov priljubljene AMZS aplikacije, smo praznovali adrenalinsko, vrtoglavo in zapomljivo v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi pri Ptuju, kjer so se lahko obiskovalci preizkusili v karting vožnjah, na simulatorju varne vožnje in poligonu s pijanimi očali. Za vse obiskovalce smo organizirali tudi nagradno igro in fotografiranje z našo maskoto, največje presenečenje dogodka pa je bil zagotovo pristanek helikopterja, ki je iz Ljubljane prek AMZS Centra varne vožnje na Vranskem v Slovenjo vas pripeljal Andreja, srečnega nagrajenca, ki je eden najaktivnejših uporabnikov AMZS aplikacije. 

 

AMZS aplikacija je nepogrešljiva na prav vsaki poti, s čimer se je strinjal tudi srečni nagrajenec:

AMZS aplikacijo priporočam vsakomur, ki se odpravlja na pot še posebej v tem letnem času, ko bodo naše ceste spet polne razgrete pločevine.

 #Nasvet:
Članom AMZS aplikacija omogoča pregled vseh ugodnosti, ki jih imate na voljo. Poleg tega pa olajša tudi klic, kadar potrebujete pomoč na cesti - uporabite gumb SOS.

Ključne besede


AMZSprometne informacijeAMZS Center varne vožnje na VranskemAMZS Center kartinga in moto športaAMZS aplikacija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji