AMZS aplikacija z novo funkcionalnostjo

Novice

Vpis v AMZS mobilno aplikacijo je za člane AMZS odslej še preprostejši, uporabniška izkušnja pa izboljšana.


Člani AMZS se v mobilno aplikacijo vpišejo z vnosom telefonske številke in 6-mestne potrditvene kode, ki jo prejmejo ob vnosu. Po prijavi so članom, poleg prometnih informacij in drugih informacij, vezanih na dogajanje "na poti", na voljo elektronska članska izkaznica in pregled članskih ugodnosti ter ugodnosti, ki so jih že koristili, aplikacija pa uporabniku tudi javi, koliko denarja je prihranil s koriščenjem ugodnosti.

Novost - hiter poziv na pomoč

AMZS aplikacija je z najnovejšo posodobitvijo dobila nekatere spremenjene funkcionalnosti, ki uporabnikom olajšajo poziv na pomoč v primeru prometne nesreče ali okvare njihovega prevoznega sredstva. Po večji prenovi aplikacije, ki je bila pripravljena v februarju 2020, je tokrat v aplikaciji spremenjena funkcionalnost poziva pomoči na cesti. Ob kliku na ikono "SOS" se odpre pozivno okno AMZS Pomoč.

S premikom SOS drsnika v desno se aktivira pomoč na cesti.

Operaterji v AMZS klicnem centru za pomoč na cesti ob aktivaciji prejmejo vašo lokacijo, kar izvajalcem pomoči na cesti olajša in predvsem skrajša prihod na lokacijo. Prejmejo tudi telefonsko številko, ki jo imate vpisano v aplikaciji in s katero ste se vanjo prijavili ter osnovne podatke vašega vozila, če ste jih v aplikacijo vnesli. Ker ste v aplikacijo povezali članstvo, se prenese še vaše ime, priimek in članska številka.

 

V nekaj trenutkih po aktivaciji pomoči na cesti vas bo operater iz AMZS Klicnega centra za pomoč na cesti poklical, vprašal po podrobnostih o vrsti okvare, podatkih vozila in morebitnih drugih posebnostih. Po opravljenih formalnostih bo na pomoč poslan AMZS mehanik za pomoč na cesti.

Ko se aktivira pomoč, na mobilni telefon prejmete SMS z vsebino (to velja tako za primere, ko pomoč aktivirate preko aplikacije ali s telefonskim klicem):

"Vaša pomoč je na poti. Pri vas bo najkasneje v 45 minutah. Prihod mehanika lahko spremljate v AMZS aplikaciji, če imate vneseno člansko številko. Aplikacijo odprete ali naložite na http://onelink.to/amzs_radar_alarm. Vaš AMZS."

Ko odprete ali naložite aplikacijo, na ekranu vidite potrditev, da je pomoč na poti. Poleg tega lahko tudi spremljate, kako se vam pomoč približuje (ikona vozila v rumenem oblačku). Ta funkcionalnost zahteva potrditev telefonske številke in povezava s člansko številko, če tega še nimate urejenega.

 

AMZS aplikacija

S prenovljeno aplikacijo ste vozniki vedno na tekočem o dogajanju na svoji poti, člani AMZS pa imate na dosegu roke tudi seznam vseh ugodnosti, ki jih lahko koristite v najbližjem AMZS centru.

Prenesi

 

Ključne besede


stanje na cestahAMZS članstvovarna mobilnostprometne informacijeamzs aplikacijaposodobitev

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

48

Priljubljenost članka

48

Shrani

Delite s prijatelji