Zaključna konferenca projekta Radar pod okriljem slovenskega predsedstva Svetu EU

Novice

Ob zaključku treh let in pol skupnih prizadevanj za ozaveščanje pomena ustrezne cestne infrastrukture in strateške investicije v varne ceste, projekt RADAR proslavlja nov mejnik – zaključno konferenco. Konferenca evropskega projekta bo 23. septembra ob 8.30.


Zaključni dogodek oz. ključna prelomnica projekta bo potekala v virtualni obliki pod naslovom "Prizadevanje za varnejšo cestno infrastrukturo za vse uporabnike podonavskih cest."

RADAR bo kot t. i. arhitekt prihodnosti prometne varnosti na konferenci povezal skupnost in ambasadorje prometne varnosti ter z rezultati prikazal prednosti sistematičnega pristopa k varnejši cestni infrastrukturi. Prispeval bo k razpravi o prednostnem razvrščanju investicij v prometno varnost in ocenah varnosti v cestnem omrežju v okviru direktive za izboljšanje varnosti cestne infrastrukture. Poleg tega bo konferenca poudarila potrebo po prizadevanjih za uresničevanje ciljev Združenih narodov in Evropske komisije o prometni varnosti.

Zaključni dogodek projekta je organiziran pod okriljem slovenskega predsedstva Svetu EU in v sodelovanju s Strategijo EU za Podonavje (EUSDR) – PA1b: Za izboljšanje mobilnosti in multimodalnosti – cestni, železniški in zračni promet. Več informacij o zaključni konferenci najdete na tej povezavi.

Prijava na zaključni virtualni dogodek projekta RADAR, ki bo v četrtek, 23. septembra 2021, z začetkom ob 8.30.

Ključne besede


Cestna infrastrukturavarna mobilnostprometna varnostprojekt RADARmobilnostRadar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji