Obdarujte izven okvirjev - z darilnim bonom AMZS

Na voljo v poslovnih enotah AMZS in AMZS Šole vožnje. Za varno in brezskrbno mobilnost vaših najbližjih.

V poslovnih enotah AMZS in AMZS Šole vožnje so vam sedaj na voljo tudi darilni boni. Bonov je več vrst, zato boste lahko brez težav za vaše bližnje našli takšnega, ki bo ustrezal posameznemu od njih. Obdarujte izven okvirjev, z darilnim bonom AMZS!

Darilni bon za članstvo

Osnovno članstvo

Vaši bližnji bodo bolj varni na cesti, če jim podarite osnovno članstvo, s katerim jim boste zagotovili brezskrbno vožnjo po Sloveniji. Poleg pomoči na cesti, osnovno članstvo zagotavlja še mnogo drugih ugodnosti kot so na primer prevoz poškodovanega ali pokvarjenega vozila in možnost nadomestnega vozila v primeru nesreče ali kraje, preventivni pregled vozila, prejemanje Motorevije ter različni popusti za storitve AMZS.

Članstvo PLUS

V primeru, da vaši družinski člani in prijatelji v vozilu preživijo več časa ali veliko potujejo po tujini, raje podarite članstvo PLUS, ki zagotavlja bogatejše storitve osnovnega članstva in pomoč v tujini, saj je knjižica Mednarodna pomoč sestavni del članstva PLUS.

Darilni boni za programe varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje

AMZS Center varne vožnje na Vranskem je najsodobnejši center za izvajanje vadbe varne vožnje v Sloveniji. Dosega najstrožje evropske standarde, hkrati pa je usklajen tudi z zahtevami slovenske zakonodaje. V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem izvajamo programe varne vožnje za vse vrste motornih vozil, ki se glede na intenzivnost delijo na osnovne in nadaljevalne.

Programi varne vožnje so sestavljeni iz dveh delov, krajšega teoretičnega in intenzivne praktične vadbe na razgibanem poligonu.

S strokovnostjo inštruktorjev ter razvojem novih programov našim udeležencem zagotavljamo najboljše vsebine in se tako trudimo, da bi jim omogočili čim večjo varnost v cestnem prometu.

Darilne bone za programe varne vožnje lahko naročite tudi na dom. Pokličite AMZS Center varne vožnje na brezplačno številko 080 26 36 ali pa nam pišite na cvv@amzs.si.

Darilni bon lahko podarite za naslednje programe:

 • program dodatnega usposabljanja za voznika začetnika,
 • program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo (izbris kazenskih točk),
 • intenzivni tečaj varne vožnje za avtomobiliste,
 • nadaljevalni tečaj varne vožnje za avtomobiliste,
 • intenzivni tečaj varne vožnje za motoriste,
 • nadaljevalni tečaj varne vožnje za motoriste,
 • tečaj varne vožnje za motoriste s sopotnikom,
 • tečaj varne vožnje za tovorna vozila in avtobuse,
 • tečaj varne vožnje za voznike avtodomov,
 • program senior,
 • dinamična vožnja z Andrejem Jerebom.

Darilne bone za programe varne vožnje lahko kupite tudi na Petrolovih poslovalnicah in v poslovalnicah agencije Relax.

Vrednostni darilni bon za AMZS Šolo vožnje

Vrednostne darilne bone lahko kupite tudi za storitve v AMZS Šoli vožnje, ki ima več kot 40-letno tradicijo. V izpitnih centrih dosegamo nadpovprečno uspešnost, saj naši stokovno usposobljeni učitelji vožnje vedno  stremijo k temu, da se kandidati naučijo odgovorne vožnje in obvladovanja tudi najzahtevnejših prometnih situacij. Od drugih šol vožnje se razlikujemo tudi po tem, da se lahko naši kandidati preizkusijo na simulatorju vožnje za AM, A in B kategorijo.

Vrednostni darilni bon za blago in storitve v poslovnih enotah AMZS

Vrednostne darilne bone lahko prejemnik uporabi za unovčitev pri nakupu blaga, pri preventivnih in tehničnih storitvah ter pri storitvah, ki so vezane na registracijo vozila, v vseh poslovnih enotah AMZS d. d. ter Interservice d.o.o. Bon lahko unovčite tudi v AMZS Centru varne vožnje. Z darilnim bonom ni mogoče plačati vinjete, nadomestila za uporabo cest, tablic in prometnih dovoljenj.

Seznam prodajnih mest AMZS, kjer lahko kupite darilne bone:

 

Še niste član?

75.000 članov že koristi številne ugodnosti. Pridružite se jim!

Prijava